ویزای هلند | بلاگ

ویزای هلند

تعرفه تبلیغات در سایت

کشور هلند جز ۲۶ کشور حوزه شینگن است که برای ورود به این کشور باید ویزا هلند ( ویزای شینگن ) را دریافت کرد.

انواع ویزای هلند :

  • ویزای هلند نوع C ( توریستی ) :

مدت زمان دریافت ویزای هلند معمولا بین ۲۰ تا ۱۵ روز پس از ورود به سفارت هلند طول می کشد.حداکثر مدت ویزای هلند ۹۰ روز می باشد.

افرادی که قصد بازدید و گردش در کشور هلند را دارند به ویزای هلند نیاز دارند.

  • ویزای هلند تجاری یا نمایشگاهی :

این ویزا مخصوص ملاقات تجاری ، شرکت در جلسه های کاری ، بازدید از نمایشگاه ها ( وابسته به شغل افراد)و..در کشور هلند قرار داده شده است.

شما با توجه به مدارک شغلی خود و با دریافت دعوتنامه این ویزای هلند را درخواست بدهید.

  • ویزا هلند دیداری ( ملاقات خانواده و بستگان):

این ویزا مخصوص کسانی است که در کشور هلند اقوام یا دوستانی دارند و با دریافت دعوتنامه از سوی آنها می توانند از این ویزا استفاده کنند.

  • ویزای کشور هلند ( ملی):

این ویزا از نوع طولانی مدت است و برای امور تحصیل و کار مورد استفاده قرار میگرید.

  • ویزا برای ورود مجدد به کشور هلند :

این ویزا صرفا برای عبور از خاک هلند به کشور های دیگر صادر می شود.

  • ویزا برای ترانزیت فرودگاهی :

این ویزا فقط برای عوض کردن پرواز و خروج از محدوده شینگن است و مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد.

ویزای هلند توسط آرتا البرز

...
نویسنده : آرتا بازدید : 2 تاريخ : دوشنبه 11 تير 1397 ساعت: 13:37